Microsoft Office Mac Otthoni és diákverzió 2016 - EU, angol P2 jellemzők

Lenyűgöző formába öntheted gondolataidat

Az előadásmód fontos. Nyűgözd le osztálytársaidat és tanáraidat! A Word és az Excel sablonjaival, vagy az új, széles képernyőkre tervezett PowerPoint-sablonokkal gondolataidat már a laza stílusukkal is meggyőző bemutatókként adhatod elő. 

Áttekinthető jegyzetek létrehozása

A OneNote-jegyzetfüzetekben kézírással, gépeléssel, kattintással vagy pöccintéssel is jegyzetelhetsz. Jegyzeteidet könnyen rendszerezheted, így gyorsan megtalálhatod azt, amire szükséged van. A csoportos projektek munkájának segítéséhez meg is oszthatod a jegyzetfüzeteidet.

Egyszerű fájlmegosztás

Tárold online tárhelyen a fájljaidat, így utazás közben is elérheted munkáid, és gyorsan engedélyezheted másoknak a fájlok véleményezését és szerkesztését.

Az Office 2016 Otthoni és diákverzió tartalma:

  • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 és OneNote 2016
  • Könnyűszerrel az Office gyakorlott felhasználójává válhatsz. Ha segítségre van szükségede, írjd be a menüszalag új Mutasd meg mezőjébe a kérdésed, és a súgó választ ad arra.
  • Az új témákkal beállíthatod úgy az Office-t, ahogy neked kényelmes a használata. A nagy kontrasztú Sötét és Sötétszürke téma kíméli a szemet, a Színes téma pedig az összes eszközödön egységes, modern megjelenést biztosít.
  • Egészítsd ki az olvasás élményét a Bing által kínált Háttérismeretek funkcióval, amely az Office-fájlok olvasása közben megjeleníti a témához kapcsolódó információt az internetről.
  • Még több műveletet végezhetsz el a -dokumentumokkal: PDF-fájlokat nyithatsz meg, és szerkesztheted a tartalmukat, online videókat emelhetsz be, és a dokumentumból való kilépés nélkül meg is tekintheted őket, az olvasómód segítségével pedig bármilyen képernyőn figyelemelterelő elemek nélkül összpontosíthatsz a tartalomra.
  • Az maguktól elvégzik a beállítási és kialakítási műveletek zömét, hogy neked már csak az adatokra kell figyelned. Jobban átláthatod az összefüggéseket, ha az adatokat diagrammá vagy táblázattá alakítod át – mindössze két lépésben.
  • Lenyűgöző bemutatókat hozhatsz létre a új igazítási, színmegfeleltetési és egyéb tervezési eszközeivel, és egyszerűen meg is oszthatod őket az interneten.
  • A -ban rajzolással, kézírással, gépeléssel, kattintással vagy pöccintéssel szerkesztheted jegyzeteidet. A multimédiás jegyzeteket a program menti, kereshetővé teszi, és szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote alkalmazásokkal.