MOOV - NOW személyi edző és aktivitásmérő - Fekete jellemzők

Lépések, elégetett kalóriák, előírt alvásidő, ezek mindig fontos dolgok, de képes lehet egy aktivitásmérő arra, hogy a legtöbbet hozza ki belőled? A  úgy gondolja, hogy igen, ezért megalkotta első, valósidejű visszajelzést nyújtó aktivitásmérőjét, amivel nem csak azt fogod tudni, hogy hány kilométert futottál le, de azt is, hogy hogyan fejlesztheted minden egyes mozdulatodat.

Az „izzadság Sirijének” () is becézett, mesterséges intelligenciával működő eszközt 2014-ben mutatták be, de azonnal óriási sikert aratott. A  fejlett technológiával ellátott, fél éves akkumulátor idővel rendelkező eszköz most vékonyabb is, és jobban méri a szívritmusodat. 

Azonban nemcsak az aktivitásodat méri, miközben edzel, hanem valósidejű audiovizuális visszajelzést és iránymutatást ad neked. Ha például futsz, a MOOV NOW™ szól, hogy érkezz puhábban a talajra, rövidítsd le a lépéseidet, vagy növeld a tempódat. Az új dizájn kisebb méretet és nagyobb használati időt hozott, valamint továbbra is elérhetőek a prémium minőségű fitnesz appok. Csak tedd fel a csuklódra vagy a bokádra, dugd be a fülhallgatódat, és indulhat is az edzés!

A piac telítve van aktivitásmérőkkel, ezért gondoltuk úgy, hogy passzív társ helyett aktívan hozzájárulunk ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, ezért a mérés mellett egy edzőtársat kapsz magad mellé. Ez a személyi edzés egy új szintje. 

A MOOV NOW™ tulajdonságai:

  • 4 színben elérhető: fekete, fehér, türkiz és piros
  • Közösségi funkciók: 'Kapcsolódj és versenyezz' – oszd meg a családoddal és barátaiddal az eredményeidet, vagy másokkal a MOOV közösségen belül
  • Aktivitásmérés: egész napos aktivitás- és alvásmérés
  • Lehetőségek tárháza: a MOOV NOW™ több mint 10 alkalmazással kompatibilis, és több mint kétszáz fajta mozgásformát tud mérni, többek között: séta, futás, úszás, kardió boxolás, kerékpározás, spinning, beach body, tabata és még rengeteg más, amivel folyamatosan töltjük fel a MOOV appot
  • Elérhető: a konkurenciához képest jóval olcsóbb, ezért mindenki számára elérhetővé teszi a jobb edzést