Motoros ágyrács 80*200 matrachoz (79*196) jellemzők

A külön mozgatható fej- és lábrész védi egészségét, csökkenti a viszeres megbetegedések kialakulását, megkönnyíti a szív munkáját. A motoros ágyrács extra komfort fokozatot biztosít Önnek!

 

 

A motoros vezérlésű távirányítós ágyrácsoknál a távirányító segítségével a fej-, hát- és a lábrész négy törésponton, fokozatmentesen, egymástól függetlenül emelhetők és süllyeszthetők.

 

 

A motoros ágyrácsok első sorban lágyhab matracok (latex, latex-kókusz, HR hab, profilozott hideghab matracok (20cm alatt), és az összes hajlítható matrachoz (12cm fölött) javasoltak.

 

 

28 db farugót tartalmaz, amely nagyobb komfortot és nyomáskiegyenlítést, valamint fokozott teherbírást tesz lehetővé. Deréktájon 5 db léc duplázott és műanyag csúszkákkal ellátott, így a keménység állítható. Hosszirányban a lécsor hevederrel összefűzött, ezáltal még harmonikusabb a teherelosztás. Maximális kényelmet biztosít, mivel a fej-, illetve lábrész magassága külön-külön, vagy együtt elektromotorral, távirányítóval szabályozható.

 


Bizonyos matractípusoknál – latex és lágyhabok - ajánlott, sőt elengedhetetlen a megfelelő ágyrács használata. Segít a dinamikus mozgások elnyelésében, formakövetést és alátámasztást biztosít a matrac és a test számára.

 


Az ágyrács fontos szerepet tölt be, de célszerű a matraccal együtt kiválasztani, hiszen a fekvőfelület megfelelő komfortját együttesen biztosítják. A jó ágyrács pontosan ott hajlik meg az alvó test alatt, ahol azt a test súlya diktálja, és minden egyéb helyen megtámasztja azt. Ám igaz, hogy nem minden ágyrács hajlik, az alátámasztás a matrac anyagainak pontrugalmasságában rejlik A rossz matrac egyébként nem csak az ember álmát teszi tönkre, de rongálja a gerincoszlopot is. A matracnak nem szabad se túlságosan puhának, se túlságosan keménynek lennie.