Nifty - MiniDrive for Retina MacBook Pro 15" - Ezüst jellemzők

Extra tárhely pillanatok alatt

A tárhelybővítésnek MacBookban nem lenne szabad bonyolultnak lennie, mégis az tud lenni. A megoldás a MiniDrive. Egyszerűen kezelhető, bármikor eltávolítható, és akár 128 GB extra tárhelyhez juthatsz vele. Szinte semmi tömege nincs, és tökéletesen illeszkedik a MacBookod SD-kártya olvasójába, így gyakorlatilag láthatatlan használat közben. A MiniDrive-ba bármilyen szabványos Micro SD-kártya belehelyezhető.

MacBook-minőségű alumíniumborítás és tökéletes illeszkedés

Hosszú távra
Egy MacBook-kiegészítőnek ugyanolyan kiváló minőséget kell képviselnie, mint magának a Macnek. Minden MiniDrive teteje precízen megmunkált, kézzel polírozott alumíniumborítást kap. Az eszközöket szállítás előtt egyesével tesztelik.

Tökéletes illeszkedés
A MiniDrive-ot úgy tervezték meg, hogy észrevétlenül belesimuljon a MacBookod házába. Számtalan órányi munka után pontosan ugyanolyan színt sikerült elérni, mint a MacBook háza, valamint az illeszkedés is a lehető legpontosabb. Észre sem fogod venni.

Nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére

Mindennapos biztonsági mentés észrevétlenül

A Nifty MiniDrive gond nélkül együttműködik az OS X beépített Time Machine szolgáltatásával. A biztonsági mentések beállítása csupán néhány másodpercet vesz igénybe, és automatikusan működik, amíg be van dugva a MiniDrive. A MiniDrive a MacBookoddal ellentétben víz- és ütésálló, így a legrosszabbra is fel van készítve – akkor is megmaradnak a fontos fájljaid, amikor a Maced már nem bírja a kiképzést.