Nyerskoszt kezdőknek jellemzők

A legjobb gyorsétel a friss zöldség és gyümölcs. A nyerskoszt bármilyen egyszerű vagy rafinált lehet, úgyhogy tökéletesen megfelel olyankor is, amikor szorít az idő: a zöldségfélék és a magvak kitűnő rágcsálnivalók, a saláták, nyers levesek és turmixok percek alatt elkészíthetők, és nem marad utánuk leégett edény vagy kifröccsent zsír a falon. Minimális ráfordítással maximális tápértéket kapunk. Vissza az egyensúlyhoz Nyerskoszt-fogyasztással automatikusan csökkentjük táplálékunkban azoknak a savképző élelmiszereknek az arányát, amelyek a főtt ételek legnagyobb részét alkotják: a húsokét, a cukorét, a tojásét, a tejtermékekét és a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekét. A nyerskoszt tehát visszaállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, ami az egészség és a jó közérzet fontos feltétele.