Önfejlesztő meditációk ár és hasonló termékek

Önfejlesztő meditációk jellemzők

A mű egyedülálló alkotás a meditáció szerteágazó témakörében. Ha Ön kezdő, most megtanulhat meditálni, ha haladó, tisztábban átláthatja eddig megszerzett ismereteit.
Gyorsan elsajátítható, hatékony meditációs technikát ismerhet meg az olvasó. A szerző olyan gyakorlatokat ad át, melyek tudatossá teszik a bennünk rejlő képességeket, és ezáltal célirányosan fejleszthetjük önmagunkat. A gondolkozás rugalmassá válik, az önbizalom és belső tartás megszilárdul. A gyakorlatok növelik a koncentráló képességet, könnyítik az új ismeretek elsajátítását és csökkentik a stresszt. A meditáció felismeri, mely területen érdemes fejlesztenie önmagát, hogy elinduljon az önátalakítás útján, és sikeressé váljon.
A szerző olvasmányos és érdekes stílusban használja fel a keleti kultúra hihetetlen tudásanyagát, mégsem miszticizál. A kínai meditációs technikák működésére korunk tudományos szemléletével tekint, és párhuzamot keres a régi tudás és a ma ismeretei közt. A meditációt nyugati kultúránkban több évtizede használják a sportteljesítménynek növelésére. Kínában pedig 1500 éve alkalmazzák a harcművészeti iskolákban. Az orvostudomány, pszichológia területén számos kutatás vizsgálja és hasznosítja a meditáció jótékony hatásait.