Pár kérdés a tésztákról jellemzők

Mindazoknak ajánljuk ezt a könyvet, akik szeretik a tésztákat, vagy szeretnének mindent megtudni róluk. Választ kaphatunk olyan kérdésekre is, hogy miből készül, és honnan származik a pasta, hogyan főzzük ki a különböző fajtákat, és mivel fűszerezzük őket. A könyv boncolgatja a kérdést, miszerint valóban fogyaszt-e a tészta, és hogy a lisztérzékenyek milyen típusokat fogyaszthatnak. Közel negyven recept segít abban, hogy színesen és változatosan készítsük tésztaételeinket, legyen az húsos vagy zöldséges, de a könyvben megtalálható néhány recept a mártásokhoz, és magához a friss tésztához is. Az ínycsiklandozó receptek elkészítéséhez a színes képek hozzák meg a kedvet, és adnak segítséget, még a nem éppen konyhatündér típusú hölgyeknek és uraknak is!