Philips - Hue Phoenix asztali lámpa jellemzők

Igazítsd a hangulatodhoz

Állítsd be úgy a gyönyörű és természetes fehér fényeket, hogy azok igazodjanak az aktuális hangulatodhoz. Használd az alkalmazást, hogy változtasd a fehér árnyalatait a energetizáló hidegtől a relaxáló melegig. Állítsd be a fényt, állítsd be a hangulatod, érezd magad máshogy, érezd magad jól.

3D textúrák a dinamikus hatásért

A Philips Hue Phoenix speciális 3D textúrás kialakítása úgy osztja el a fényt, hogy kellemes ránézni. A lámpa külső borítása hatszögletes mintázatban van recézve, ami dinamikusan gyűjti össze és veri vissza a fényt. Ez a hatás a szerint változik, ahogy más szemszögből nézel a lámpára, így a dekoratív tárgy akkor is magára vonja a tekintetedet, amikor ki van kapcsolva.

Jóérzésű fény

A fény nagyban meghatározza, hogy hogyan érezzük magunkat, mennyire vagyunk észnél. Az alkalmazáson keresztül testre szabhatod a fényeket, ha épp koncetráltan akarsz figyelni, olvasni vagy épp pihenni szeretnél. A lámpa ezentúl a te napi rutinodhoz fog igazodni, és nem fordítva.

Ébredj fel

Könnyítsd meg az alvási rutinodat, és ébredj nyugodtan, frissen. A Philips Hue-val még a reggeli felkelés is szép lesz. A fokozatosan erősődő fényerő azt a hatást fogja kelteni, mint ha a Nap kelne fel, és így te is vele együtt ébredsz – ami sokkal jobb, mint ha az ébresztőóra durva hangja keltene fel.

Ütemezd és automatizáld az otthoni világításod

A Philips Hue helyetted is otthon van! Beállíthatod, hogy bizonyos időszakokban akkor is világítson, amikor te nem vagy otthon, de ez kívülről nem fog látszódni, növelve ezzel otthonod biztonságát. Emellett minden szobára beállíthatod, hogy mikor kapcsoljanak fel vagy le a lámpák, akár különböző időkben. Azért sem kell izgulnod, hogy többé égve felejted a villanyt, hisz beállíthatod, hogy automatikusan kikapcsoljanak.

Otthonodtól távol is irányíthatod

Bárhol is vagy, a Philips Hue rendszert távolról is tudod irányítani. Égve felejtetted a villanyt, miután elmentél otthonról? Kapcsold le a munkahelyedről. Sokáig bent kell maradnod? Kapcsold fel útközben, mielőtt még hazaérnél.

Komfortos árnyalatok

A Philips Hue garantálja, hogy egyenletesen és finoman változzanak az árnyalatok. Nem túl fényesen, nem túl sötéten, csak pont jól. És még vezetékekre és villanyszerelőre sincs szükséges.

Okos irányítás

Csatlakoztasd a Philips Hue lámpákat az összekötő hídhoz, és kezdődhet a felfedezés. Irányítsd a világítást a telefonodról, táblagépedről a Philips Hue alkalmazással, összehangolhatod időmérő, ébresztő, figyelmeztető programokkal, és még sok minden mással. A Philips Hue élmény csak rád vár.