Príma Konyha magazin 2002/6. jellemzők

A tartalomból: Receptkereső: Menük; A hónap menüje; A hónap étele: Kovászostök-főzelék fokhagymás oldalassal; Sztárkukta: Molnár Dániel, akinek a felesége biokonyhája az arany értékmérő; Laci bácsi konyhája: Gyermeknapi ajánlat; Kuktálkodó: Húsételek a javából! - Sertésmáj ötféleképpen; Halat s vadat: Rokfortos harcsaburger; Sajtimádóknak: Losticei tócsni; Olvasók főzték: A legjobbak!; Percek alatt: 30 perc és kész!; Húsosfazék: Szabadon készültek - Kemence vagy sütő?; Mesés menük; Fűszerező: Amerikából jöttem, mesterségem címere: fűszer; Piacnéző: Csupa tökfej - Újburgonya - új receptek; Idesüss: Rizsremekek - Gyümölcsös édességek; Táplálkozási lexikon; Rejtvény; Ajánló: Júliusi számunkból.