Príma Konyha magazin 2003/7. jellemzők

A tartalomból: A hónap étele: Sárgabarackos gombóc; A hónap menüje: Remek összeállítás: Hűsítő málnakrémleves - Csirkés-zöldséges egytál - Orosz almás sütemény; Szabad tűzön: Diszkosz - Kemencébe vele!; Kuktálkodó: Zöldség minden mennyiségben; Olvasók főzték: Határok nélkül I-II-III.; Halat s vadat: Könnyedén; Sztárkukta: Forgács Péter, a bajor ízek kedvelője; Percek alatt: 30 perc és kész!; Piacnéző: Piszke, pöszméte, egres - Sárga és zöld ceruza - Sárga, kopasz, őszi - Egy ősrégi fűszer - Régi, mégis reformos; Idesüss: Csokipudingos goffri; Mikromódi: Kamrába vele - Üvegbe zárva; Nagyanyó konyhájából: Kicsit mást!; Rejtvény; Ajánló.