Príma Konyha magazin 2004/4. jellemzők

A tartalomból: Receptkereső; A hónap étele: csokoládés madártej; Hagyományőrző: A Kárpát-medence lakóinak táplálkozása: a letelepedéstől az Árpád-ház kihalásáig (4. rész); Országjáró: Mindenki másként böjtöl; Hagyományőrző: Zöldcsütörtökre - Tojásfejűek - Olvasónk ajánlja; Percek alatt: 30 perc és kész! - Édesen is, sósan is; A hónap menüje; Népek konyhája: A görögök is sütik a magukét; Lépésről lépésre: Olvasók küldték - Van másik! - Wokverseny; Sztárkukta: Hegyi Barbara - Takarékos egytálétel; Önök kérdezték: Balsamico, a híres balzsamecet; Táplálkozási lexikon: Élelmiszer-allergia; Gasztrológia: A Kos ragaszkodik a fűszerekhez; Idesüss: Nagyanyó konyhájából; Hörpintő; Rejtvény; Ajánló.