Príma Konyha magazin 2004/6. jellemzők

A tartalomból: Receptkereső; Hagyományőrző: A Kárpát-medence lakóinak táplálkozása az Anjou-királyok és Luxemburgi Zsigmond idején (5. rész); A hónap menüje; Hagyományőrző: Fagylaltok régen és ma; Olvasók főzték: Varázslatok wokban; Népek konyhája: Falatok fociidőre I. és II.; Gasztrológia: Az Ikrek könnyedén, elegánsan és gyorsan étkezik; 30 perc és kész!; Népek konyhája: Falatok fociidőre III. és IV.; Sztárkukta: Selmeczi Tibor; Idesüss: Liszt nélkül készül; Kanalazzunk: Remek páros; Piacnéző: A rebarbara nem gyümölcs...; Idesüss: Nagyanyó konyhájából; Egészségesen, de finoman: Gyógyító növény Tibetből; Egészségesen, de finoman: Táplálkozási lexikon; Idesüss: Variációk egy témára; Önök kérték: Egy híresen finom édesség; Kamrába vele: Csak házilag készíthető; Rejtvény; Ajánló.