Príma Konyha magazin 2004/9. jellemzők

A tartalomból: Receptkereső; Hagyományőrző: A Kárpát-medence lakóinak táplálkozása: az ország pusztulása; Restaurante: Időutazás ködmönben; A hónap étele: Szeptemberi tepsis csirke; A hónap menüje; Hagyományőrző: Sok tál dödölle; Kanalazzunk: Gulyás: több, mint leves; Hidegkonyha; Sztárkukta: Verebes István; Halat s vadat: Ponty erre gondoltam; Egzotikus konyha: Falatnyi egzotikum; Percek alatt: Harminc perc és kész; Egészségesen, de finoman: Kínálatunkban: a körte - Táplálkozási lexikon; Olvasók főzték: Wokparádé; Gasztrológia: Vendégségben a Szűz születésnapján; Kuktálkodó: Ez nem piskóta; Kamrába vele: Ecetes karfiol kétféleképp; Mikromódi; Rejtvény; Ajánló.