Receptvarázs évkönyv 2015 jellemzők

Ez a szakácskönyv ötleteket ad és inspirál: 365 étel receptje szezonális és friss hozzávalókból az egész családnak. A szakácskönyvben megtalálja minden ünnephez a legjobb recepteket! Tányéron az ősz: Őszi gyümölcsök, zöldségekkel készült finomságok - szilvás és almás édességek -, őszi lélekvidító italok, és természetesen Márton-napi libás receptek. Téli lakomák: halkedvelők, szárnyaspártiak is mindent megtalálnak: fűszeres ponty, töltött csirke fetás-tökmagos sütőtökpürével. Persze a karácsonyi finomságokon kívül újévi és farsangi receptekkel is készültünk! Friss, tavaszi zöldségételek: Minden zöld és üde, és ezek a finomságok mind tányérra is kerülnek. Az évszak elhozza a medvehagymalevest, töltött-snidlinges csirkeroládot vagy a csirkehúsos spárgatortát. Húsvét alkalmából különleges receptekkel készültünk! Tavasszal sem maradnak ki az italok: turmixok és gyümölcskoktélok igazi vitaminbombát adnak a szervezet számára. Nyári csemegék: A nyári gyümölcs és zöldségkínálat gazdagsága miatt szinte minden nap új hozzávalóval főzhetünk: egyszerű csirkeételek variációi, könnyű nyári saláták, kerti partira készülő grillételek, hideg levesek és desszertek. Az évkönyv negyedik kötete tartalmaz: • 365 receptet • Szezonális, friss hozzávalókból készült ételeket • Ünnepi ételeket • Süteményeket, desszerteket és édességeket • Fejezetenként menütervezővel • Profi ételfotókat