Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Radvánszky Béla gyűjteményes forrásmunkája eredetileg 1893-ban jelent meg. Többek közt megismerhetjük belőle néhány jó magyar és cseh étel főzésének feljegyzését a középkorból, az erdélyi fejedelmi udvar főszakácsának főzéstudományról írt értekezését a 16. század végéről, továbbá Gróf Thurzó Szaniszló 1603. januári Galgóc várában tartott udvarának étlapját. A ma már ritka és nehezen hozzáférhető gasztronómiatörténeti forrásműt haszonnal forgathatja nemcsak a szakmai érdeklődő, hanem minden a konyhaművészet iránt rajongó olvasó.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
Régi magyar szakácskönyvek I. ár és hasonló termékek
Radvánszky Béla gyűjteményes forrásmunkája eredetileg 1893-ban jelent meg. Többek közt megismerhetjük belőle néhány jó magyar és cseh étel főzésének feljegyzését a középkorból, az erdélyi fejedelmi udvar főszakácsának főzéstudományról írt értekezését a 16. század végéről, továbbá Gróf Thurzó Szaniszló 1603. januári Galgóc várában tartott udvarának étlapját. A ma már ritka és nehezen hozzáférhető gasztronómiatörténeti forrásműt haszonnal forgathatja nemcsak a szakmai érdeklődő, hanem minden a konyhaművészet iránt rajongó olvasó.