Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Nem tudjuk pontosan, hogy Lucullus volt-e az, aki dús lakomáihoz az ételt cserépedényben készíttette el, de tény, hogy a zseniális ötlet - hogy az ételt a saját levében, zsiradék nélkül főzzük - a római korból származik, ezért a mutatós cserépedényt a mai napig római tálnak nevezik. Ebben az elkészítés egyszerű, mivel a párolás folyamatát nem kell ellenőrizni és a tűzhely is tiszta marad. Nem ég le semmi és a létfontosságú anyagok, vitaminok az ételben megmaradnak. Az új mikrohullámú cseréptál használatával ezek az előnyök a mai idők legkorszerűbb főzési eljárásainál is alkalmazhatók. Éppenséggel nem kell régi rómainak lenni ahhoz, hogy a fotók láttán örülhessünk az ínycsiklandó falatoknak.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
RÓMAI TÁL - ÚJ RECEPTEK ÉS... ár és hasonló termékek
Nem tudjuk pontosan, hogy Lucullus volt-e az, aki dús lakomáihoz az ételt cserépedényben készíttette el, de tény, hogy a zseniális ötlet - hogy az ételt a saját levében, zsiradék nélkül főzzük - a római korból származik, ezért a mutatós cserépedényt a mai napig római tálnak nevezik. Ebben az elkészítés egyszerű, mivel a párolás folyamatát nem kell ellenőrizni és a tűzhely is tiszta marad. Nem ég le semmi és a létfontosságú anyagok, vitaminok az ételben megmaradnak. Az új mikrohullámú cseréptál használatával ezek az előnyök a mai idők legkorszerűbb főzési eljárásainál is alkalmazhatók. Éppenséggel nem kell régi rómainak lenni ahhoz, hogy a fotók láttán örülhessünk az ínycsiklandó falatoknak.