SL-RGBW-60WN-24-E 24VDC LED szalag méterenként 60db RGBW 4 in 1 5050SMD LED jellemzők

Szeretne mindent tudó dekor világítást?

Igényes lakásokban használható RGBW LED szalag.

 

Az RGB szalag a fehér fényt mindhárom chip (R;G;B) bekapcsolásával állítja elő. Ez mindig hideg fehér fényt eredményez. Az egyszínű fehér LED chipek színhőmérsékletét a felületükre felhordott bevonat (pl. foszfor) adagolásával állítják be.

 

Ha nem volt megelégedve az RGB LED szalag hidegfehér fényével, egy mellé szerelt egyszínű melegfehér (2700 K) LED szalag alkalmazásával volt megvalósítható sárgásabb színárnyalatú , szabályozható színhőmérsékletű fehér fény kikeverése. Az RGBW LED szalag használatával ez jóval olcsóbban,egyszerűbben és kisebb helyen megoldható !

 

A LED szalag méterenként 60 db multi-chip 4 in 1 típusú 5050SMD LED-et tartalmaz. Az 5050-es tokozásban van a piros(R)-zöld(G)-kék(B)-fehér(W) chip.

Az egyedi megjelenésű   vezérlők lehetővé teszik hogy a három fő szín (RGB)bekapcsolásával fehér fényt állítson be. Ennek fényereje szabályozható, de hidegfehér.

Ehhez a vezérlőkön található (W) gomb megnyomásával hozzáadhatja a multi-chipben lévő melegfehér (2700K) LED fényét. Így egy erős természetes fehér (4-5000K) színhőmérsékletű fényt kap.

Amennyiben a kikevert (RGB) fehér  fényerejét csökkenti, egyre melegebb színárnyalatot állíthat be.A (W) gomb a melegfehér (2700K) fény fényerőszabályzását is lehetővé teszi.Tehát a két fehér fény fényerejének változtatásával tetszőleges színhőmérséklet állítható be.

 

Ez az RGBW LED szalag 12 mm széles az  kiválasztásánál vegye figyelembe.  A  az új 14 mm széles profilok vagy az használhatóak.

Használati utasítás »