Saját készítésű pralinék és bonbonok jellemzők

Ennek a varázslatos könyvnek a segítségével megvalósulhatnak a legédesebb álmaink: a több mint 40 receptből álló gyűjtemény megismerteti velünk a praliné- és bonbonkészítés titkait, és valódi csokoládémestereket képez belőlünk.
Élvezzük együtt az élet csokoládés oldalát, és kóstoljuk meg a legismertebb klasszikusokat, köztük a rumos golyót, a vajas-vaníliás trüffelt vagy a petit fours-t, majd ezek után jöhetnek a kedvenceink, például a kapucsínós-krokantos praliné, a tejszínes-kávés bonbon vagy a pezsgős fagylaltpraliné. A receptek mellett számos tippet találunk a pralinék elkészítéséhez, tároláshoz és dekoratív becsomagolásához. Sok örömet a receptek elkészítéséhez és kóstolásához!
A receptkönyvhöz hat színes, változatos mintájú ajándékdobozt is kapunk, melyekben saját készítésű finomságainkat igazán tökéletes ajándékként adhatjuk át.