Saláták jellemzők

Saláta - vitamindús, felesleges kilóktól büntetlen élvezet. Insalata caprese, nizzai saláta, garnélarákos koktél, fürjtojás-saláta aiolival - az egészséges konyha mindenféle fénypontját felvonultatjuk ebben a könyvben. Válogatásunkban a klasszikus saláták mellett találhatnak bőven különlegességeket is a világ minden részéről. Minden ízlés és alkalom számára a megfelelőt: zsenge tavaszi salátáktól, a napsütéstől friss zöldségekkel és aromás zöldfűszerekkel gazdagított nyári csemegéken keresztül az őszi erdei gombáktól illatozó konyhai költeményeiig.
A választék igen gazdag: ízletes húsos-, hallal pikáns, egzotikus rizs- vagy zöldségfajtákkal megbolondított, egyszerű zöld- vagy gyümölcssaláta - az ínycsiklandó kreatúrák gazdagítanak minden konyhát, előételként, svédasztalon, kiegészítő- vagy főfogásként. A különféle salátákhoz illő öntetek receptjeit természetesen szintén fellelhetik könyvünkben. A finom tejszínes szószoktól a klasszikus vinaigrette mártásig minden lehetséges dresszing-variációra gondoltunk az öntetek válogatásánál.
Hagyják magukat megihletni a pompás receptektől és a hangulatos színes fényképektől, majd adják át magukat a könnyű, friss és egészséges élvezetnek!