SM-G935 Galaxy S7 Edge 32GB fekete kártyafüggetlen okostelefon jellemzők

Memória

32 MB

Kialakítás

Érintőképernyős

Operációs rendszer

Android

Kijelző mérete

5,5 "

Processzormagok száma

8

Kamera felbontása

12 Mpx

Kamera tulajdonságai

Auto focus Video Flash

Hosszúság

150,9 mm

Szélesség

72,6 mm

Vastagság

7,7 mm

Tömeg

157 g

Szín

fekete

Memória bővíthető

igen

Memóriakártya típusa

microSD

A Galaxy S7 és S7 edge belső memóriája 32 GB, és microSD kártyával akár további 200 GB-tal is bővíthető. Nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely gyorsan feltölthető és támogatja a beépített vezeték nélküli töltést. Ráadásul a Galaxy S7 és S7 edge víz- és porálló, és ehhez még a töltő csatlakozónyílásának sincs szüksége takarósapkára. Ennek köszönhetően ezentúl nem kell aggódnod, ha kiöntesz valamit, vagy véletlenül vízbe ejted a telefonodat. Ezek a hasznos funkciók mind elérhetőek ezeken a gyönyörűen kialakított készülékeken, amelyek tökéletesen illeszkednek a kezedbe.

A Galaxy S6 nagy népszerűségnek örvendő kialakítását továbbfejlesztettük, így még lágyabb vonalvezetés és kevésbé szögletes forma érvényesül a kifinomult fém és üveg ötvözetében. A Galaxy S7 és S7 edge tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A készülék 3D ívelt üveg hátlapja pedig biztos és kényelmes fogást garantál. A Galaxy S7 ugyanakkora kijelzővel rendelkezik, mint a Galaxy S6, de vékonyabb a kerete, ráadásul a 3D ívelt üveg kényelmes fogást biztosít. A kameralencse és a telefon hátlapja szinte egy síkban helyezkedik el az akkumulátor-kapacitás megnövelésének köszönhetően, ezzel is kiemelve az áramvonalas formatervezés előnyeit.

A Galaxy S7 és S7 edge Dual Pixel kamerája élesebb és tisztább képeket, illetve gyors autofókuszt tesz lehetővé. A kiemelkedően gyors autofókusz érdekében minden egyes pixelhez két fotodióda tartozik. A nagyobb pixelméret (1,4 µm) és a nagyobb fényerejű objektív (F1.7) szintén segít világosabb fényképeket készíteni, még gyenge fényviszonyok között is. A Mozgó Panorámával a téged körülvevő környezetről valós időben készíthetsz panorámafotókat. A hátlapi kamerához hasonlóan az előlapi kamera is a nagyobb fényerejű objektívvel (F1.7) rendelkezik, és a képernyő villanásával teszi jobb minőségűvé a sötétben készült szelfiket. A hátlapi kamerához hasonlóan a Galaxy S7 és S7 edge előlapi kamerája is a nagyobb fényerejű objektívvel (F1.7) rendelkezik, és a képernyő villanásával teszi jobb minőségűvé a sötétben készült szelfiket. Az előző Galaxy modell népszerű „Széparc” funkcióját pontfénnyel (Spotlight) fejlesztettük tovább, ami extra megvilágításával kiemeli az arcot.

Előfordult már veled, hogy törölnöd kellett fényképeket vagy videókat, hogy legyen elég tárhelyed? A Galaxy S7 és S7 edge támogatja a microSD kártyát, így többé nem kell aggódnod, hogy elfogy a tárhelyed. A SIM-tálcán található a microSD-kártya helye is. A Galaxy S7 és S7 edge támogatja a microSD-kártyát akár 200 GB méretig.

A Galaxy S7 és S7 edge piacvezető víz- és porálló (IP68) technológiát használ, hogy szakadó esőben is nyugodt szívvel használhasd okostelefonod. Az IPXX jelölésnél az első számjegy a porállóság szintjét jelzi, a második a vízállóságét. A Galaxy S7 és S7 edge IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, amelynek megfelelően ellenálló a porral szemben, és 30 percig véd vízbe merítés esetén, akár 1,5 méter mélységig. A takarósapkát nem igénylő víz- és porállóságot az USB csatlakozó, a SIM-foglalat és a fejhallgató csatlakozó gumitömítése biztosítja.