SZAKÁCSKÖNYVTÁR - BURGONYA - jellemzők

A burgonya kétségtelenül az egyik legváltozatosabbanfelhasználható zöldségféle. Kiváló a tápértéke, hiszenrostokban gazdag, zsírban pedig szegény, ezért ideálisaz egészségtudatos emberek számára. Ráadásul egyszerűenelkészíthető, így könnyen kitűnő salátákat,köreteket ésfőfogásokat varázsolhatunk belőle a család vagy abaráti társaság részére. Könyvünkben a világ legjobbreceptjeiből kínálunk válogatást, hogy minél pompásabbételek készülhessenek ebből a végtelenül szerényzöldségféleségből. amp;amp;amp;#8226; 112 nélkülözhetetlen étel receptje amp;amp;amp;#8226; rövid bevezető hasznos ötletekkel az egyes fejezetekelőtt amp;amp;amp;#8226; könnyen áttekinthető lista a hozzávalókról és azelkészítés módja lépésről lépésre amp;amp;amp;#8226; minden recept mellett inspiráló fotóillusztrációk