SZAKÁCSKÖNYVTÁR - KINAI KONYHA - jellemzők

Kínában hagyományosan rendkívül fontos a kapcsolat azétel és az egészség között amp;amp;amp;#8211; a kínaiak hite szerintazért kell fizetni az orvosnak, hogy egészségbentartson, nem pedig azért, hogy meggyógyítson! A kínaiaka főzést inkább művészetnek tekintik,mint szükségestevékenységnek, és csakugyan, a kínai ételek legalábbannyira szemet gyönyörködtetők, mint amennyire jó azízük. Gyors térhódításukban minden bizonnyal szerepetjátszik az is,hogy a legtöbbjüket gyorsan és egyszerűenelkészíthetjük otthon is. A hozzávalók frissessége és agyors keverve-rázva sütés garantálja,hogy bármikorpillanatok alatt elkápráztathassuk családunkat vagybarátainkat. Ehhez kínáljuk a legjobb hagyományos kínairecepteket. amp;amp;amp;#8226; 112 nélkülözhetetlen étel receptje amp;amp;amp;#8226; rövid bevezető hasznos ötletekkel az egyes fejezetekelőtt amp;amp;amp;#8226; könnyen áttekinthető lista a hozzávalókról és azelkészítés módja lépésről lépésre amp;amp;amp;#8226; minden recept mellett inspiráló fotóillusztrációk