SZAKÁCSKÖNYVTÁR - VEGETÁRIÁNUS KONYHA - jellemzők

A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomána hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mindnagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbelitudásukat latba vetve, lelkesen kreálnak egészmenüsorokat, így aztán a hús nélküli fogásoknapjainkban már igazán változatosak és ínycsiklandók.Könyvünkben pompás recepteket kínálunk az amp;amp;amp;#8222;igazi amp;amp;amp;#8221;vegetáriánusoknak vagy a amp;amp;amp;#8222;vega amp;amp;amp;#8221; vendégeket váróknak, deazoknak is, akik a változatosság kedvéért döntenekolykor a hús nélküli fogások mellett. amp;amp;amp;#8226; 112 nélkülözhetetlen étel receptje amp;amp;amp;#8226; rövid bevezető hasznos ötletekkel az egyes fejezetekelőtt amp;amp;amp;#8226; könnyen áttekinthető lista a hozzávalókról és azelkészítés módja lépésről lépésre amp;amp;amp;#8226; minden recept mellett inspiráló fotóillusztrációk