Szeretlek holtodiglan jellemzők

Jane Kelly, a szexi magándetektív egyedül kezd nyomozásba, mivel főnökét, Dwayne Durbint egy baleset mozgásképtelenné tette, és így kénytelen Jane-re bízni egy szövevényes gyilkossági esetet.
Roland Hatchmere, a neves plasztikai sebész a lánya esküvőjére készülődik, ám a ceremónia előtti fotózásra már nem érkezik meg: a vőlegény holtan találja leendő apósát...
A családtagok gyanúja Roland második feleségére, Violára terelődik. S ami igaz, az igaz, Jane is hamar rájön arra, hogy Viola gyakrabban változtatja a vallomásait, mint az ünnepelt filmsztárok a frizurájukat.
Miközben Jane a Hatchmere-gyilkosság felderítésén fáradozik, Dwayne újabb feladattal bízza meg a lányt. Egy elhagyatott házban heti rendszerességgel bulizó fiatalok felkeltik Dwayne figyelmét, s tudni szeretné, hogy az oregoni kisváros aranyifjúsága mivel tölti az éjszakákat. Jane ezért péntek esténként középiskolás kiscsajnak álcázza magát, és megpróbálja kideríteni a banda titkát, nem is sejtve, hogy miféle veszélyek leselkednek rá.
Jane Kelly az esős oregoni őszben mindent elkövet annak érdekében, hogy nyakon ragadja az igazságot. Ám végtelenül egyedül van, és nagyon veszélyes úton jár, amikor a megoldáshoz közelít...