Tímea konyhája - Főzni egyszerűen is lehet jellemzők

Kóstoltak már ricottás füstölt lazacot ciabattával, sherrys rókagombalevest vagy zöldfűszeres csirkecsomagocskákat? A Svédországban élő Horváth Tímea ételei nem csak a hozzávalók különösen fantáziadús társításával, de rendkívül egyszerű elkészítésükkel is kitűnnek a megszokott fogások közül. A receptekhez gyönyörű fotókat mellékel a szerző, melyek az elkészült fogások tálalásához is segítséget nyújtanak. Horváth Tímeának nem titkolt célja, hogy azokat is elcsábítsa a gasztronómia világába, akik ritkán vagy csak muszájból főznek. Arra bátorítja olvasóit, hogy próbálják ki magukat a konyhában: egy-egy családi vagy baráti körben elkészített és elfogyasztott ételsor olyan – nem csupán kulináris – élményt jelent, mely hosszú időre emlékezetes marad. "Tegyük félre a kényszert, és élvezzük amit és ahogyan csinálunk" – javasolja. Hagyják hát magukat elcsábítani, és lépjenek be Horváth Tímea konyhájába!