Torták és sütemények jellemzők

A közkedvelt gyümölcsös és tepsis sütemények gyakorlatilag verhetetlenek az édességek mezőnyében. Mindenki szereti őket, hiszen friss, gyümölcsös zamatuknak nehéz ellenállni. De a háziasszonyok számára is ideális megoldást jelentenek akár ünnepi alkalmakkor, akár hétköznapokon, hiszen viszonylag könnyen és gyorsan az asztalra varázsolhatók. Próbálja ki a kötetben ismertetett hagyományos és újszerű recepteket, amelyek minden, hazánkban termő és egzotikus gyümölcsöt ínycsiklandozó finomsággá változtatnak. A többszörösen kipróbált receptek lépésről lépésre mutatják be a sütemények elkészítését, így kezdők is garantáltan sikerrel próbálkozhatnak velük. A receptek skálája a klasszikus almás pitétől a morzsás süteményektől a leveles vagy égetett tésztából készült, a legzamatosabb gyümölcsökkel megszórt vagy megtöltött mesterművekig terjed.