TV Paprika magazin - 2014. április - 3-4. lapszám jellemzők

A kiadvány tartalma:
- A hónap kedvencei
Burgonyás, sonkás és tojásos saláta
Sárgarépás csicseriborsó-leves
Kukoricás, snidlinges tojásmuffin
Bárányborda zöldfűszeres bundában
- Hétköznapokra
Feri konyhája Zöldborsókrémleves mentával
Vízitormás, babos burgonyaleves
Zsályás-citromos sertéssült
Csirkemáj melegen baconnel
Babbal töltött burgonya
Morzsás, zöldfűszeres csirkemell
- Házias ízek
Húsvéti spenóttorta
Tűzdelt nyúlcomb
- Mesterfogások
Varga Gábor - Sütiakadémia
Répatorta
Vajas corissant
Ízhuszár - Kárai Dávid
- Egészséges élet
Lencse- és reteksaláta
Zöldséges lepény
Csirkesaláta pisztáciával
Árpasaláta mentával
- Így főznek ők
James Martin
Fahéjas-krémsajtos sütemény
Kulka János
Grillezett kecskesajt jégsalátával
Gyümölcsös paleo torta
Pataky Péter
Pulykamájpástétom "debreceni mézeskaláccsal"
Rántott mangalicakaraj pirított mogyoróburgonyával, házi csalamádéval
- Tudástár
Gasztrotörténelem
Fűszertár
Konyhai kisokos