TwelveSouth - BookBook Travel Journal iPad tok jellemzők

Ez a BookBook az egyetlen dolog, amire szükséged kehet.
Ha lecserélted a laptopod egy iPadre, akkor a hátizsákodat is lecserélheted erre a praktikus tokra. A BookBook Travel Journal-ban pont elegendő hely van az iPaded számára, és minden szükséges kiegészítőnek. Nem kell többet a hatalmas hátizsákban kutakodnod a legapróbb dolgok után. A puha iPad rekeszbe bármelyik modell kényelmesen elfér, akár SmartCoverrel együtt is.

Biztonságban az iPaded, fejhallgatód és a kiegészítőid.
A BookBook Travel Journal két kemény "könyvborítóval" rendelkezik, így renkdkívül jól megvédi az iPadedet és kiegészítőidet az ütődésektől és karcolásoktól. Sőt, még egy prémium, lapos fülpárnás fejhallgatónak is akad hely, mint például a Bowers & Wilkins P5, vagy a Bose AE2i éd QC15 modellek. 

BookBook a rendszeretőknek.
BookBook Travel Journal tökéletesen rendben tartja az iPad kiegészítőidet, és a puha belső borításnak köszönhetően egyszerre védi is őket. Az állítható pántok pedig lehetővé teszik, hogy a saját igényeidre szabd a tokot. Ha a legnagyobb eszközöd az iPad, minek cipelnél bármit is, ami nagyobb, mint a BookBook Travel Journal?

A MacBook tökéletes útitársa.
A MacBook felhasználóknak is ideális lehet ez a mínőségi bőr tok, hiszen pont ideális méretű, hogy elférjen a töltőd, töltőkábeled, egered, extra töltőd és átalakítóid. Mindennek lesz helye, a sok zsebnek és állítható pántoknak köszönhetően. Olyan, mint ha egy szerszámosláda lenne a MacBook kiegészítőidnek.

Stílusos és praktikus.
BookBook Travel Journal valódi bőrből készült. Minden darab egy régi könyv benyomását kelti. Pontosan akkora, mint Steve Jobs életrajzi könyve, így a kezedben is kényelmesen elfér. A dupla-cipzárnak köszönhetően egyszerűen hozzáférhető a tok belseje, és ezzel együtt minden fontos kiegészítőd.