Várak, kastélyok, templomok - Évkönyv 2015. jellemzők

"Kedves Olvasóink!
Immár másodszor vehetik kézbe a Várak, Kastélyok, Templomok magazin évkönyvét, és válogathatnak kedvükre kínálatukból. (...)
(...) Reméljük, hogy 2015-ös évkönyvünket is olyan megelégedéssel fogadják, mint a korábbit. Igyekeztünk, mert volt már egy jó példa, amit túl kellett szárnyalni. Ünnepek között, hosszú téli estéken olvasgatva dönthetik majd el, sikerült-e megfelelnünk elvárásaiknak. Szerettünk volna még többet, még változatosabbat nyújtani, ám sokszor nem rajtunk múlott. Tervünk volt például, hogy bemutatjuk az induló Nemzeti Kastély- és Várprogramot, de ott, ahol ehhez információkat adhattak volna, nem támogatták elképzelésünket...
Elkötelezettek vagyunk korábbi elveink mellett: továbbra is szórakoztatni, elgondolkoztatni akarunk. Ezért olyan színes kínálautunk, ezért is fér meg egymás melett a tudományos ismeretterjesztő cikkek komolysága és az útikalauz cikkek könnyedsége kiadványunkban.
Útravalóul figyelmükbe ajánljuk, évkönyvünk nem romlandó termék, akár 2020-ban is kézbe vehetik! Akor is fognak találni benne olyan írást, amelyik alapján fellelkesülve indulhatnak el, immár ki tudja hányadik műemléki túrájukra.
Tartalmas, kellemes időtöltést és élményekben gazdag barangolásokat kívánunk olvasóinknak könyvünk használata során!" (Részlet az Előszóból)