Varázspartik nagykönyve jellemzők

Üdvözöllek! Fiatal varázsló barátom, igen, hozzád beszélek... Gyere csak közelebb bátran, hadd osszam meg veled a fantasztikus összejövetelek titkait. Emlékszel? Én vagyok a hatszáz éves varázsló, aki oly sok mindent meséltem már a mágikus világról, alapművemben, A varázsmesterség nagykönyvében.
Ezúttal megmutatom, hogyan rendezhetsz érdekes ünnepségeket varázslótársaiddal Merlin születésnapjától egészen a mágikus nagygyűlésekig. Csodás dolgokat művelhetsz, finomabbnál finomabb ételeket készíthetsz a könyv segítségével, melyben érdekes mesék és legendák is várnak rád. Megtalálhatsz benne minden eszközt, melyekkel fejlesztheted kreativitásodat, és szárnyalásra késztetheted fantáziádat.
Felfedezheted saját magad és a barátság varázslatosságát, mert csodálatos dolog, ha a barátaiddal együtt lehetsz. Az én legszebb emlékeim is azokból az időkből valók, amikor a barátaimmal összegyűltünk kastélyainkban és sok-sok érdekes, mágikus játékot játszottunk. Most pedig rajtad a sor, kedves varázsló barátom, hogy felkutasd a mágikus játékok birodalmát. Jó mulatást!