Vilmos és Kate jellemzők

Kettejük kapcsolata már a kezdet kezdetétől arra ítéltetett, hogy a 21. század egyik legünnepeltebb frigye legyen: a karizmatikus herceg, akit egykoron Anglia királyává koronáznak majd, és a döbbenetesen gyönyörű polgárlány, aki elnyerte a fiú szívét.
Vilmos hercegnek és Kate Middletonnak a brit királyi családot fémjelző botrányok, hatalmi harcok, tragédiák és általános zűrzavar közepette, minden nehézséggel dacolva sikerült egy filmbe illő románcot egybekovácsolnia. Mindeközben a saját generációjukban ők lettek az a fiatal pár, akikről a legtöbbet írtak, a legtöbbet pletykáltak, akiket a leginkább csodáltak és irigyeltek.
Ennek ellenére csaknem egy évtizedes viszonyuk nagyobbik részébenVilmos és Kate híresen hallgatag volt, királyi kapcsolatukat megtartották a kínzó rejtély homályában. Most, hogy régen várt esküvőjük napja végre elérhető közelségbe került a New York Times első számú bestsellerszerzője Christopher Andersen elénk tárja nevezetes együttjárásuk intim részleteit, és szédítő bepillantást enged a jövendőbeli férj és feleség - az eljövendő király és királynő életébe.
Vilmos és Kate frigye sokak számára lehetőséget kínál arra, hogy újra megelevenedjék a szeretett édesanya, Diana walesi hercegnő varázsa- az egész lenyűgöző és bonyolult örökség. Kettejük egybekelése, mely részint szemkápráztató tündérmese, részint sebeket felszakító családi dráma, részint politikai fércmű, részint lélegzetelállítóan izgalmas sztori, mindenekfelett olyan esemény, amelyre érdemes lesz emlékezni.