Western Digital - Red 3TB IntelliPower 64MB SATA3 3,5" HDD jellemzők

A WD Red család még nagyobb lett

A WD Red sikeres formulájának köszönhetően most még nagyobb kapacitást tudunk lehetővé tenni. Ezzel még szélesebb portfóliót biztosítunk a NAS kiszolgálóknak 8 rekeszes bővítőegységig. A WD Red család még nagyobb lett.

NASware 3.0

Azzal az elhatározással készítettük ezt a terméket, hogy a lehető legjobb NAS-élményt tegyük lehetővő. A NASware 3.0-val beváltjuk ezt az ígéretet, mert a WD Red-et még jobban NAS környezethez optimalizáltuk, ami 6 vagy 8 rekeszes NAS-okat is támogat már, de kisebb, akár 1 rekeszes NAS rendszerekkel is kompatibilis. Nagyobb megbízhatóság, jobb felhasználói élmény. A WD Red rendszer növeli a NAS-élményt.

Professzionális megoldások

Kifejezetten az SMB protokkolra támaszkodó felhasználóknak tervezett WD Red bírni fogja a munkaterhelést, így az üzlet zökkenőmentesen működhet.

Tapasztalat a NAS területén

A WD Red azt a sokéves felhasználói tapasztalatot tükrözi, amit NAS partnereinkkel, kompatibilitás tesztek sokasága után hoztunk létre.* Ez azt jelenti, hogy ha vásárolsz egy NAS kiszolgálót, akkor a WD Red lesz a leginkább kompatibilis eszköz hozzá. Ezt a büszkeséget szeretnénk átadni a felhasználóinknak.

*Az adatok azokra a termékekre vonatkoznak, amelyeket 2014 júliusig gyártottunk.