Xtorm - Power Bank Essential 12000mAh USB-C jellemzők

A Power Bank Essential 12000mAh-es teljesítménye elegendő, hogy teljesen feltölts egy új, 12 hüvelykes MacBookot, vagy táblagépet, vagy az okostelefonodat hatszor. Ezzel az elengedhetetlen kiegészítővel bárhol fel tudod tölteni és tudod használni a mobil eszközeidet. A Power Bank Essential igazi újdonsága az USB-C kapcsolat, ami a 3 Amperes kimenetnek köszönhetően villámgyorsan tölti az eszközeidet.

LED kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét, így egy szempillantással értesülhetsz róla, hogy mennyit tudod még tölteni az eszközeidet. Egy gombnyomással le tudod állítani a töltést.  A beépített USB kábellel közvetlenül tudod tölteni USB-n vagy hálózati töltőn keresztül.

Könnyű, kényelmes, biztonságos. A Power Bank Essential az üzleti utazások, nyaralások és a mindennapok hasznos kiegészítője. Gyakorlatilag egy plusz akkumulátor az összes eszközödnek, bárhol is van rá szükséged. Automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközt, és a legoptimálisabb töltést biztosítja neki. Soha nem kell attól tartnaod, hogy túltöltené az eszközt. A 2 USB csatlakozónak köszönhetően pedig akár két mobil eszközödet is töltheted vele.