Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

DECATHLON Budaörs
(Szaküzlet)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:06 23 803 803; Fax : 06 23 803 804         Márka weboldala
Forgalmazott márkák Termék típusok
Adidas, Nike, Puma, New Balance, Kappa, QUECHUA, Newfeel, TRIBORD, KIPSTA, DOMYOS, ARTENGO, KALENJI, B'TWIN, OXELO, FOUGANZA, SOLOGNAC, NABAIJI, sport,,  sportruházat,,  szabadidő,,  sportcipő,,  Futball,,  Kosárlabda,,  Kézilabda,,  Rögbi,,  Röplabda,,  Táskák,,  Fitnesz,,  Futás,,  Golf,,  Gyaloglás,,  Hajózás,,  Vizisí,,  Szörf,,  Horgászat - Mucsalis horgaszat,,  Jég- / görkorcsolya/gördeszka/roller,,  Kerékpár,,  Lovaglás,,  BOWLS,,  Darts,,  Precíziós sportok,,  Alpinizmus,,  Sifutas,,  Sziklamászás,,  Túracipo,,  Asztalitenisz,,  Squash,,  Tenisz,,  Tollaslabda,,  Vadászat,,  Úszás,
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
SportRuházat, cipőSport ruházatSportszerKiegészítőkSportcipőFelső ruházatAlsó ruházat
 
Az üzlet bemutatása

Nyitva tartás: Hétfő Szombat- : 9:00 - 20:30
Vasárnap : 9:00 - 20:00
Megközelítés: 2040 Budaörs Baross u. 146.
Szoláltatások:
* Ajándékkártya
    * Ajándékutalvány
    * Garancia
    * Házhozszállítás
    * Hűségkártya
    * Ingyenes parkoló
    * Ingyenes sportpálya
    * Ingyenes sportrendezvények
    * Klubok ajánlatai
    * Vitalsport
    * Árucsere vagy visszatérítés a vásárlást követő 30 napon belül a blokk ellenében. További részletekért forduljon a vevőszolgálathoz.
    * Áruhitel

Kapcsolódó üzletek
 
DECATHLON Győr (Szaküzlet)DECATHLON Győr (Szaküzlet)DECATHLON Szombathely (Szaküzlet)DECATHLON Szombathely (Szaküzlet)DECATHLON Zalaegerszeg (Szaküzlet)DECATHLON Zalaegerszeg (Szaküzlet)DECATHLON Székesfehérvár (Szaküzlet)DECATHLON Székesfehérvár (Szaküzlet)DECATHLON Dunaújváros (Szaküzlet)DECATHLON Dunaújváros (Szaküzlet)DECATHLON Csömör (Szaküzlet)DECATHLON Csömör (Szaküzlet)DECATHLON Dunakeszi (Szaküzlet)DECATHLON Dunakeszi (Szaküzlet)DECATHLON Soroksár (Szaküzlet)DECATHLON Soroksár (Szaküzlet)DECATHLON Maglód (Szaküzlet)DECATHLON Maglód (Szaküzlet)DECATHLON Kecskemét (Szaküzlet)DECATHLON Kecskemét (Szaküzlet)DECATHLON Miskolc (Szaküzlet)DECATHLON Miskolc (Szaküzlet)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 1 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: DECATHLON Budaörs - Szaküzlet)
Utolsó két komment:

(2011-03-04 14:20:18)
Pontgyütő János
2011.02.27-én vásároltam a Budaörsi áruházban.
Mint már korábbi vásárlásaim alkalmával a pénztárnál a decathlonos pontgyüjtő kártyámat adtam oda és nem figyelve hogy mit csinál a pénztáros hölgy felpakoltam a pénztárpultra az árút, fizettem és a blokk és a visszakapott pontgyüjtő kártyám birtokában elégedetten távoztam az áruházból.
A fekete leves csak otthon ért amikor a weboldalukon meg akartam nézni a pontok számát és meglepödve láttam hogy a vásárlást nem irták jóvá ?!
Ezek után elővettem a pénztárnál kapott blokk-ot és kiderült hogy az azon lévő kártyaszám nem eggyezik az én kártyaszámomal ! Felhivtam öket telefonon de csak zavaros ( ök se értik stb) válaszokat kaptam.
Se elnézést nem kértek és az sem érdekelte öket hogy mi a blokkon szereplő kártyaszám és a pénztáros azonositója !?!
Tanulság: Az ügyeskedó pontgyüjtő pénztárosok ellen a pénztártol való távozás elött egyeztetni a saját kártyaszámot a blokkon lévővel . Különben várhat az ember a jutalom kuponra .
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>