Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

Extreme Digital
(Mammut)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:+36 1 452 00 90   Üzlet weboldala       Márka weboldala
Forgalmazott márkák Termék típusok
Toshiba, Samsung, Canon, Epson, LG, Nikon, Olympus, Panasonic, Sony, Fuji, Kodak, Minolta, Sanyo, Fujitsu Siemens, Konica Minolta, Hama, Acer, Kingston, Asus, Canyon, iAudio, AVS, Epraizer, Meizu, Dell, Lenovo, számítógép,,  billentyűzet,,  egér,,  táska,,  mobil,,  nyomdani kellékek,,  patron,,  toner,,  műszaki cikkek,,  fotó,,  dvd,,  fényképezőgép,,  nyomtató,,  számítástechnikai kellékek,,  hangfal,,  objektív,,  mikrofon,
  Termék ajánló


plüss játék- Piros madár (hátitáska klip)
1 990 Ft


többi termék az üzletből >>
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
Hi-FiSzámítástechnikaKamera, FotóKiegészítők, tartozékokMobiltelefonDigit fényképezőGPS navigációEgyéb, kiegészítő
 
Az üzlet bemutatása

Az üzletben közel 150 gyártó termékei,telefon,számítástechnika,digitális és analog fényképezőgép,GPS,Laptop,Tv és műszaki kiegészítők arúcikeikben megtalálhatók. A termékek széles skálája teszi lehetővé, hogy minden korosztály megtalálja az elképzelésének megfelelőt.Az eladók udvariasak és segítőkézségesek.

Nyitva tartás:
H-SZ: 10:00-21:00
V: 10:00-18:00

Forgalmazott márkák:
Canon, Panasonic, Nikon, Olympus, Fuji, ASUS

Kapcsolódó üzletek
 
Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Sugár Üzletközpont)Extreme Digital (Sugár Üzletközpont)Extreme Digital (Pólus Center)Extreme Digital (Pólus Center)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Szaküzlet)Extreme Digital (Alba Plaza)Extreme Digital (Alba Plaza)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 7 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: Extreme Digital - Mammut)
Utolsó két komment:

(2012-12-13 18:44:38)
Bese Sándor
Tisztelt Cím!
Mint eddig is, -ha műszaki cikkre volt szükségünk,- úgy a mai napon is Önöket kerestük fel telefon és fényképezőgép vásárlása céljából. Azt kaptuk, amit vártunk: gyors, precíz kiszolgálást minkét pultnál. Ezért javasolom, hogy ne propagálják az ingyen, (ajándék) parkolás lehetőségét, mert azzal csak vásárlóik bizalmát vesztik el. Fél órás keresgélés után megtaláltuk 2-3 szinttel lejjebb a kijelölt információs pultot, ahol egy biztonsági őr közölte, hogy jó 20 percet várnunk kell a hitelesítésre, mert az ügyintéző ebédel. Inkább kifizettük a parkolási díjat, mivel a nem kis értékű bevásárlást elintéztük 35 perc alatt tokkal-vonóval, az eredménytelen kártyahitelesítésre meg így is elment bő fél óra.
Tisztelettel:
Bese Sándor

(2012-04-21 09:33:32)
R.Balázs
Tavaly Karácsonyra vásároltam ajándékba egyik családtagomnak egy Mio navigációs készüléket. Most április 21. van és azóta nem tudtuk használni a készüléket összefüggően 2 hetet. Ma viszem vissza újra, immáron negyedszer. Eddíg többet volt szervizben mint nálunk..... Egy kicsit olyan érzésem van, hogy minnél többet szerelik, annál használhatatlanabb. Az első alkalommal kellett volna cserélniük de ez nem jött össze, szinte remegtek a gondolattól is....Jellemzően a Mammut-ban batanított robotmunkások, sablon szövegeket és kifogásokat mormolgatva lassan és nehézkesen veszik fel a sok használhatatlan berendezést. Ráadásul más és más emberek ülnek a szervizpultban üzletvezető helyettes táblával a mellkasukon. Teljes képzavar... and miserable....Korábban azt gondoltam hogy egy komoly cég, de tévedtem. A körúton lévő boltjukban olyan hálózati töltőt adtak el ugyanehhez a készülékhez amivel nem töltött...ugyanis gyorstöltő volt.... tudnék még storyzni... Biztos hogy ez a cég nálam teljes bojkott.....
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>