Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

HABA
(MAXCity)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:0623/311-332   Üzlet weboldala       Márka weboldala
Forgalmazott márkák Termék típusok
Haba, Fa játék,,  gyermekbútor,
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
JátékDekorációLakberendezésKiegészítőkAjándék, EgyébGyerekBaba ruhaBabakocsikMinden más
 
Az üzlet bemutatása

 

A gyerekek játszva ismerik meg a világot. Tervezőink a gyerekek szemével és a részletek figyelembevételével valósítják meg az ötleteiket. A gyermekbútorainkhoz és más lakberendezési termékeinkhez csakis kíváló minőségű anyagokat használunk fel. Azt szeretnénk, hogy a játékaink és gyerekbútoraink a kis felfedezők megbízható és hosszútávú kísérői lennének. A HABA gyerekbútorokkal új játékteret hozunk létre a gyerekeknek. A lendületes és játékos sarkokkal és élekkel rendelkező HABA bútorok jó ellenpontot képeznek a mindennapi iskolaélettel szemben.

A HABA gyerekbútorok együtt játszanak és együtt nőnek a gyerekekkel. A HABA üzletben babaágyak, gyerekágyak és ifjúsági ágyak, szekrények, lámpák, szőnyegek, párnák, székek és íróasztalok, polcok, könyvespolcok, szekrények, babzsákok, puffok, mérőlécek, lakberendezési cikkek, ajándéktárgyak, bébijátékok, gyermekjátékok, társasjátékok várják a kedves vásárlókat.

A HABA üzletben megtalálhatók az osztrák Gowi játékok (bébijátékok, garázsházak, formaillesztők) és a belga Scratch lábbal hajtós motorok, tologatós kocsik, lámpák és fogasok is.

Kommentek az üzletről
Eddig 0 komment
(Üzlet: HABA - MAXCity)
Még nincs komment, legyen Ön az első!
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>