Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

Interspar
(Stop.Shop. Veszprém)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:   Üzlet weboldala      
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
Élelmiszer
 
Az üzlet bemutatása

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. megalapítására a tatabányai székhelyű Generál Kereskedelmi Rt.-ben szerzett osztrák többségi tulajdon révén 1990-ben került sor. Ezzel Magyarország is felkerült a világ jelenleg 34 országát magában foglaló SPAR-térképre. Az első SPAR szupermarket Tatán nyílt meg, melyet intenzív hálózatbővítés követett. A tevékenység első éveinek áruház-átalakításai és üzlethálózat-vásárlásai után új üzletnyitások sora következett. Mindezek eredményeképpen a társaság Magyarország egyik jelentős élelmiszer-kiskereskedelmi láncává vált, lefedve annak egész területét. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. két SPAR-üzlettípust üzemeltet az országban. Az üzletek többsége ún. SPAR szupermarket, melyek nagyrészt 400-1.000 m2 közötti eladóterű, lakóhelyhez közeli kiskereskedelmi egységek. Választékukban több ezer élelmiszer és napi cikk szerepel. A másik sikeres SPAR-üzlettípus, a hipermarket-jellegû, szintén lakott területek közelébe épült, széles iparcikk-választékot is kínáló INTERSPAR. A dinamikus hálózatbõvítés során elõbb 2002 novemberében 14 Billa-üzlet, majd 2003 októberében 22 Kaiser's szupermarket került a vállalat tulajdonába. A SPAR kereskedelmi lánc Magyarországon is egy minőségi kereskedelmi kultúra meghonosítását tűzte ki célul, lefedve annak egész területét. Ennek része a vevőket partnernek tekintő vállalati alapelv, az igényes berendezés és kínálás, a széles áruválaszték - különös tekintettel a frissáruk arányára és minőségére -, a magas szolgáltatási színvonal és a vonzó árszint.Kapcsolódó üzletek
 
Interspar (EuroPark)Interspar (Árkád Bevásárlóközpont Budapest)Interspar (Malompark)Spar (Szolnok Plaza)Spar City (Fórum Debrecen)Interspar (Allee Bevásárlóközpont)Spar (Árkád Üzletház Szeged)Interspar (Árkád Üzletház Pécs)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 9 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: Interspar - Stop.Shop. Veszprém)
Utolsó két komment:

(2011-04-05 18:26:06)
Marika
Jó döntéseket hozni nehéz, de rossz döntésből meg már elegünk van! Kérjük vissza az ingyenes járatot nem hiszem, hogy nem érte meg az üzleteknek. A mindennapos és a hétvégi nagy bevásárlást is ott bonyolította a család. Az állateledel és a gyógyszertár is hiányozni fog.
Nagyon sajnáljuk, hogy így döntöttek.
Izsó család

(2011-04-05 17:07:07)
toldi
MI IS SAJNÁLJUK, MERT NAGYON SOKAT UTAZTUNK KI AZ ÜZLETEKHEZ. NAGYON SZERETTÜK MERT HÉTVÉGÉN IS KÖNNYEN IGÉNYBE VEHETTÜK AKÁR A GYÓGYSZERTÁRBA IS.NEM ÉRTJÜK MI AZ OKA HOGY EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA MEGSZÜNTETTÉK.
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>