Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

Játéksziget
(Árkád Bevásárlóközpont Budapest)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:+36 20 419 55 10   Üzlet weboldala       Márka weboldala
Forgalmazott márkák Termék típusok
Hasbro, Mattel, Simba, Piatnik, Lego, Revell, Clementoni, Playmobil, SCOUT, LEGO, SCHLEICH, TECH DECK, Bakugan, Crayola, játék,,  ajándék,,  plüss figura,,  bögre,
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
JátékAjándék, Egyéb
 
Az üzlet bemutatása

Közel 20 év tapasztalatával a Játéksziget a vezető magyar játék-kiskereskedelmi hálózat. 5 budapesti és 3 vidéki (Debrecen, Győr, Pécs) szaküzletben közel 2500 m2 alapterületen forgalmazza a legismertebb márkák legjobb s legkeresettebb játékait. Az üzletekben évente megforduló többszázezer látogató mind megtalálhatja a korának, érdeklődésének megfelelő terméket, legyen az baba, plüssállat, kártya, puzzle, társasjáték, logikai játék, modell, távirányítós jármű, építőkocka, vagy bármi más. És bármelyikkel kapcsolatban is merüljön föl bármilyen kérdése, minden Játéksziget boltban szakképzett, tájékozott eladók állnak rendelkezésére információval. Visszatérő ügyfeleinknek további kedvezményeket kínálunk pontgyűjtő kártyánkkal – keresse a regisztrációs lapot üzleteinkben!


Bankkártya elfogadás: Igen
Törzsvásárlói rendszer: Igen
Saját vásárlási utalvány: Igen
Árkád vásárlási utalvány: Igen

Nyitva tartás:
Hétfő–szombat: 10.00–21.00
Vasárnap: 10.00–19.00

Megközelítés:
Árkád II, 1. emelet

Kapcsolódó üzletek
 
Játéksziget (Árkád Üzletház Pécs)Játéksziget (Árkád Üzletház Pécs)Játéksziget (Mammut)Játéksziget (Mammut)Játéksziget (Árkád Üzletház Győr)Játéksziget (Arena Plaza)Játéksziget (Fórum Debrecen)Játéksziget (Fórum Debrecen)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 1 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: Játéksziget - Árkád Bevásárlóközpont Budapest)
Utolsó két komment:

(2009-12-21 23:07:09)
Müncz Tamás
Kevéssé Tisztelt Tulajdonosok!
A mai napon az Árkád Üzletközpontban lévő Játéksziget játéküzletben vásároltam családunk egyik, -legkisebb- gyerekének egy játéktraktort. A pénztárnál közölték velem a hölgyek, hogy csak 20 Ft. készpénzfizetés ellenében hajlandóak az egyébként 3990.-Ft. készpénzért vásárolt áruhoz müanyag szatyrot adni. Ellenkező esetben vihetem, ahogy akarom, illetve tudom az általam vásárolt játékot, ez őket nem érdekli, hogyan csinálom. Ezt egyébként a többi vevővel is hasonlóan csinálták, a játékok árától függetlenül. Természetesen-jellemtelen módon- ezt akkor közölték, mikor az árut már kifizettem, eltették az érte járó pénzt!
A következőket közlöm Önökkel:
Ilyen mocsodék pitiáner kis simlis csirkefogókat, -mint az üzletet üzemeltető simlis banda- kis hazánkban még nem láttam. Egész évben kinyalják az emberek seggét, hogy 20 fillért költsenek már el önöknél. Mikor karácsony lévén megnő a forgalom, az eladott áru értékének néhány ezrelékéért meg........k az anyjukat is!!!!! Lesülhet a bőr a képükről, ha egyáltalán tudják, mit jelent ez! Ilyen kevés pénzért ilyen szégyenteljes üzletpolitikát folytatni.... Egyébként a család három nagyobb gyermekének természetesen már nem az önök üzletében vásároltam meg az elektromos játékokat. A mintegy 70 ezer Ft értékű áruhoz természetesen adtak szatyrot. Méghozzá összesen 4 darabot. Gondolom jellemtelen kapzsiságukban nem fognak levelemre válaszolni, az ilyeneknél, mint maguk ez már csak így szokás. Meg kell számolni, mennyi hasznot hozott a szatyrok eladása.Tájékoztatásul közlöm, hogy néhány sajtóorgánum változatlan formában le fogja közölni levelemet, tudjanak dönteni az emberek, hol érdemes játékot vásárolni. Szégyeljék magukat!
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>