Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

Raiffeisen Bank
(Szinvapark)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:06-40-48-48-48 Fax: 46/501-566   Üzlet weboldala      
Termék típusok
 
  bank,
 
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
Bank, pénz, valuta
 
Az üzlet bemutatása

A Raiffeisen Bank indulása egybeesik a magyarországi kétszintű bankrendszer létrejöttével. A Unicbankot, a Raiffeisen Bank elődjét, egymilliárd forint alaptőkével kilenc részvényes - köztük az osztrák Raiffeisen-csoport - alapította 1986-ban. 1994-ben, a részvények több mint 90%-ának megvásárlásával, vált az osztrák Raiffeisen-csoport a bank főrészvényesévé. A harminc fővel induló bank ma már univerzális pénzügyi szolgáltatóként, négy leányvállalattal és országosan jelen lévő bankfiókhálózattal szolgálja ki ügyfeleit. (forrás:raiffeisen.hu)

 

Nyitva tartás Fiók Pénztár
Hétfő-Péntek 8:00 - 17:00 8:00 - 17:00
Kapcsolódó üzletek
 
Raiffeisen Bank (Debrecen Plaza)Raiffeisen Bank (Debrecen Plaza)Raiffeisen Bank (Győr Plaza)Raiffeisen Bank (Kaposvár Plaza)Raiffeisen Bank (Kaposvár Plaza)Raiffeisen Bank (Nyír Plaza)Raiffeisen Bank (Árkád Üzletház Pécs)Raiffeisen Bank (Árkád Üzletház Pécs)Raiffeisen Bank (Mammut)Raiffeisen Bank (Mammut)Raiffeisen Bank (WestEnd City Center)Raiffeisen Bank (WestEnd City Center)Raiffeisen Bank (Sugár Üzletközpont)Raiffeisen Bank (Sugár Üzletközpont)Raiffeisen Bank (Campona)Raiffeisen Bank (Savoyapark)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 1 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: Raiffeisen Bank - Szinvapark)
Utolsó két komment:

(2012-05-11 09:38:42)
Szikora János
Üdvözletem!
Szikora János Miskolc Augusztus 20.u.3.1/4. sz alatti lakos. Van Önöknél egy bankszámlám, 120461190126360300100006 számon, amit azért kellett megnyitnom, mert biztosítást kötöttem a lakásvásárlási kölcsönünkre, aminek a kezese vagyok betegség esetére, ami érthetetlen számomra, hiszen sehol nem kell bankszámlát nyitni a biztosításra, de hogy tiszta legyen a dolog megkérdezem PSZÁF-ét. Ezt a bankszámlát ezennel megszüntetem, mert a közelmúltban kiküldött értesítésük szerint van 3100 Ft tartozásom és Önök többszöri felszóllítására sem egyenlítettem ki a tartozást. Én egyetlen felszóllítást sem kaptam, de nem is közölték a felszólításukban, hogy miért tartozom, de a Butár Kft-t már értesítették, amihez nem tudom nekem mi közöm van, azt viszont Önök, Butárék és én is tudom, hogy semmi jogi lehetőségük nincs bárki szerződésébe beleavatkozni Butáréknak.
Mivel ilyen hozzá nem értő módon kezelik az ügyfeleiket, amit azért írok többesszámban, mert a lakáskölcsönünk végén is szerepel állandóan kétezer egynéhány forint, amit minden banki befizetésünk alkalmával megkérdezünk, hogy mi, de az ügyintézők mindig mást mondanak és mikor be akarjuk fizetni azt mondják nem kell, mert a csekken nem az az összeg szerepel.
Most azonban már fenyegetik a páromat, ugyanis az Ő nevén van a kölcsön a végrehajtással, aminek ugyan az a története, mint az én 3100 Ft-omnak, amit már átutaltam.
Kérdésem a következő: mit kell tennem, hogy megszünjön a bankszámlám, illetve a bankszámla megszünésével a biztosítás is megszűnik-e?
Köszönöm a választ!
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>