Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

Retro Jeans
(WestEnd City Center)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:061/238-7176   Üzlet weboldala       Márka weboldala
Forgalmazott márkák Termék típusok
Nike, Converse, Puma, Retro Jeans, póló,,  ing,,  nadrág,,  szoknya,,  farmer nadrág,,  top,,  cipő,,  mokaszin,,  napszemüveg,,  sál,,  kendő,,  blézer,,  pulóver,,  rövid nadrág,,  mini szoknya,,  denim,
  Termék ajánló


Aurora
12 990 Ft Ft helyett
6 495 Ft


többi termék az üzletből >>
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
RuházatKiegészítőkSportcipő
 
Az üzlet bemutatása


A Retro Jeans farmerek és termékek az új évezreddel együtt 2001-ben érkeztek meg Magyarországra. Ez a dinamikusan fejlődő magyar-olasz cég egy olyan piaci szegmensbe találta meg helyét, ahol eddig hiányzott egy minőségileg a felső, de árban a közép kategóriában elhelyezkedő márka. A márka dinamikus, fiatalos, vagány és egyben „Trendi" is. Röviden talán így aposztrofálni a RETRO-t.
Kinek is szól a Retro?
Mindenkinek akinek egy kicsit is fontos hogy más legyen mint az utca homogén szürke tömege. Mindenkinek aki a megbízható kiváló minőség mellé elfogadható, pénztárca barát árat szeretne. Mindenkinek aki fiatal vagy annak érzi magát. Tini kortól az „arany korig". Mindenkinek aki jól szeretné érezni magát új „bőrében". Mindenkinek akit ismerünk és mindenkinek akit még nem.

Mit is jelent a Retro szó? „Visszanyúlás" a különböző korok, stílusok, irányzatok közé. Egyesíteni a már bevált jót a friss, üde, lüktető XXI. századi dinamizmussal. Az irányzatok között mindenki kedvére válogathat. A basic jeans és street wear ruházaton kívül kínálatunkban megtalálható még a military, a fashion vagy akár a jogging vonal is. Folyamatos megújulással biztos lehetsz benne, hogy mindig új termékekkel találkozol.

Kapcsolódó üzletek
 
Retro Jeans (Premier Outlet)Retro Jeans (Premier Outlet)Retro Jeans (Mammut)Retro Jeans (Mammut)Retro (Árkád Bevásárlóközpont Budapest)Retro (Árkád Bevásárlóközpont Budapest)Retro Jeans (Zala Plaza)Retro Jeans (Zala Plaza)Retro Jeans (EuroPark)Retro Jeans (EuroPark)Retro Jeans (Árkád Üzletház Győr)Retro Jeans (Árkád Üzletház Győr)Retro (Árkád Üzletház Szeged)Retro (Arena Plaza)Retro Jeans (Miskolc Plaza)Retro Jeans (Miskolc Plaza)Retro Jeans (Szeged Plaza)Retro Jeans (Szeged Plaza)Retro Jeans (Fórum Debrecen)Retro Jeans (Fórum Debrecen)Retro Jeans (Campona)Retro Jeans (M3 Outlet Center Polgár)Retro (Árkád Üzletház Pécs)Retro Jeans (Agria Park Bevásárlóközpont)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 3 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: Retro Jeans - WestEnd City Center)
Utolsó két komment:

(2014-03-31 00:42:59)
anonymus

(2014-03-31 00:41:40)
anonymus
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>