Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

SENSOLITE – Polarizáltfény-terápiás gyógycentrum
(Rózsakert Bevásárlóközpont)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:061/391-5971   Üzlet weboldala      
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
Egészség, szépség
 
Az üzlet bemutatása

Az 1980-as évek elején egy fiatal magyar fizikus, Fenyő Márta és kutatócsoportja felfedezte, hogy a polarizált fény minden élő biológiai rendszeren stimulációs hatást fejt ki, ami a humán alkalmazás esetében jelentős mértékben serkenti a szervezet öngyógyító képességét. Ez elsősorban a polarizált fény sejtregeneráló, sejtműködést javító, harmonizáló hatásával magyarázható.
A feltaláló csapatával kifejlesztette és létrehozta az emberi szervezet kezelésére alkalmas, polarizált fényt kibocsátó lámpát. Az első terápiás készülék a magyar találmány alapján végül Svájcból indult el világhódító útjára, amely azóta orvosok, kórházak, rendelőintézetek, magánrendelők és magánszemélyek nélkülözhetetlen gyógyító eszközévé vált az egész világon. Ezt a gyógylámpát emberek milliói használják nagyon eredményesen. A korábban gyártható, polarizált fényt kibocsátó fényforrásokkal egy adott időpontban csak korlátozott felületeken lehetett eredményes kezelést végezni. Ezeket is nagyon sikeresen alkalmazták különféle bőrproblémák, sebek, ízületi gyulladások, sportsérülések, fejbőr- és hajproblémák esetében.

Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fénynek - köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek,- a kapilláris ereken keresztül azonnal eléri a véráramot, így a vérkeringés segítségével a biológiai serkentő hatás is gyorsan jut el az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe - például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesékbe, a belső elválasztású mirigyekbe, stb. -, és így fejti ki globális hatását annak teljes működésére.


Klein Péter vezetésével kiváló konstruktőrök, fejlesztőmérnökök valamint formatervezők svéd orvostechnikai fejlesztő mérnökök közreműködésével találták meg a legkorszerűbb technológiai vívmányokat, tervezték meg és hozták létre azt a csodálatos fényterápiás berendezést, amellyel a világon először lehetett a teljes emberi testfelületet polarizált fénnyel kezelni.


További információkról a www.sensolite.hu webfelületen olvashat, melyet az oldal alján lévő link segítségével is elérhet.

Kommentek az üzletről
Eddig 0 komment
(Üzlet: SENSOLITE – Polarizáltfény-terápiás gyógycentrum - Rózsakert Bevásárlóközpont)
Még nincs komment, legyen Ön az első!
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>