Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

Takko Fashion
(Stop.Shop. Újpest)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:435-5007   Üzlet weboldala      
Forgalmazott márkák Termék típusok
Takko, ruha,,  ing,,  alsó,,  nadrág,,  kiegészítők,
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
Ruházat, cipőFelső ruházatKismama
 
Kapcsolódó üzletek
 
Takko Fashion (Stop.Shop. Érd)Takko Fashion (Stop.Shop. Érd)Takko Fashion (Stop.Shop. Veszprém)Takko Fashion (Stop.Shop. Veszprém)Takko Fashion (Stop.Shop. Nyíregyháza)Takko Fashion (Stop.Shop. Nyíregyháza)Takko Fashion (Malom Központ)Takko Fashion (Malom Központ)Takko Fashion (Árkád Üzletház Győr)Takko Fashion (Árkád Üzletház Győr)Takko Fashion (Stop.Shop. Miskolc)Takko Fashion (Stop.Shop. Miskolc)Takko Fashion (Corvin Bevásárlóközpont)Takko (Campona)Takko Fashion (Vértes Center)Takko (Savoyapark)Takko Fashion (Árkád Üzletház Szeged)Takko (Árkád Üzletház Pécs)Takko Fashion (EuroPark)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 15 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: Takko Fashion - Stop.Shop. Újpest)
Utolsó két komment:

(2012-03-31 10:01:34)
Kajtár-Varga Gabriella
Én maximálisan megvagyok elégedve a Takko üzletekkel és a minőséggel is! Lehet, hogy nincs mindenből minden méret, de ezen az eredménye, hogy hamar elkapkodják! Valószinüleg azért, mert sokminenkinek tetszik és jó.Szeretem, hogy mindig vannak kedvezmények és a szórólapjuk is nagyon csábító!
Egyedül az Újpesti Tesco-ban található Takko dolgozóival nem vagyok megelégedve, oda biztos soha többet nem megyek be,mert a fiammal így senki nem viselkedhet! Nem jellemzném őket inkább a lényeg hogy ott biztos nem fogok vásárolni pedig elég nagy összeget hagytam volna ott, de ezt bukták, remélem jutalékos rendszerben vannak!

(2011-11-20 20:25:16)
Lovas Laura
Én elégedett vagyok a Takko Fashion üzletekkel, sőt sajnálom, hogy a közvetlen közelünkben nincs! Elérhető áron, jó minőség, kedves kiszolgálás!
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>