Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

UPC
(Pécs Plaza)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:   Üzlet weboldala      
Termék típusok
 
  Tv,,  internet,,  telefon,
 
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
Internet, telefon
 
Az üzlet bemutatása

A UPC egyre több előfizető otthonába viszi el minőségi szolgáltatásait, hogy a hétköznapokban is az igényes kikapcsolódás számos lehetőségét kínálja. A hagyományos kábeltévé, telefon és internet mellett már digitális kábeltévét is kínál, amely prémium kép- és hangminőséggel, megállítható és visszatekerhető élő adással és számos új, HD- illetve mozicsatornával szolgálja a még teljesebb szórakozástKapcsolódó üzletek
 
UPC (Mammut)UPC (Árkád Üzletház Pécs)UPC (Árkád Bevásárlóközpont Budapest)UPC (Allee Bevásárlóközpont)UPC (Balaton Plaza)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 3 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: UPC - Pécs Plaza)
Utolsó két komment:

(2012-04-25 11:58:32)
MMK
Az elején jó volt, mára ritka pocsék a szolgáltatás minősége, volt amikor egy héten keresztül munkidőben, kb nyolctól négyig nem volt internet,telefon, mondanom sem kell semmi kártérítést,számlacsökkentésre nem voltak hajlandóak, bezzeg amikor véletlenül eltört a modem rögtön fizetették ki a nyolcezer forintot. Azonkívül is a netszakadások rendszeresek-város 2 különböző helyén laktam, mindkét helyen ez volt., P2P korlát miatt a torrentet használni sem lehet normálisan. Amióta átmentünk másik céghez semmi probléma, miután minkét konkurens céget kipróbáltam, nyugodtan mondhatom, hogy a UPC a legrosszabb, senkinek sem ajánlom! Digi vagy T-home, mindkettő sokkal színvonalasabb szolgáltatást nyújt.

(2011-12-25 14:05:45)
elinor
Eleinte nagyon jó volt az internet gyorsasága. Most azonban már szaggat, lassú és csak mérgelődök....A UPC-vel nem ebben egyeztünk meg ..
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>