Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK >

Duna Plaza
  Tel.:+36 1 465 16 66  http://dunaplaza.hu

Értékeljen Ön is, klikk ide!   Pontozás, részletes eredmény itt!  
196
11 terem
061/465-1666
Világmárkák, ruházat, szolgáltatók, elektronika
Magyarország első és egyik legkedveltebb üzletháza

 

 

Információs telefon: 061/465-1666

 

A jellegzetes épületben, 34.000 m2-en számos nemzetközi és magyar kereskedelmi cég képviselteti magát, közel 200 üzlet közül válogathatsz. Három nagy bérlő mellett 7 termes multiplex mozi, 8 pályás bowlingterem is működik az épületben. Számos szolgáltató egység, 10 étteremből álló éttermi rész és 1.600 parkolóhely nyújt tökéletes bevásárlási és szórakozási lehetőséget az idelátogatóknak – az egész családnak. Duna Plaza információs telefon: (06 1) 465 1666 A Duna Plaza csapata: - Dankowsky György - igazgató - Szabó Árpád - műszaki igazgató - Dr. Dévényi Kinga - bérbeadási manager - Lukácsi Péter - marketing igazgató - G. Szabó Melinda - igazgatói asszisztens - Lukács András - műszaki referens - Sovákné Gavallér Márta - kertész;|cheap wedding dresses online|nace mr0175|asme a17.1

 

Nyitva Tartás:

 

H-Szo: 10-21-ig

V: 10-19-ig

 

 

Megközelítés:

 

 

 

A Duna Plazát közösségi közlekedéssel a legegyszerűbben így éred el:

 

 

  1. M3 (kék) Metró – Gyöngyösi utcai metrómegállónál közvetlen összeköttetéssel,
  2. 105 Busz – Gyöngyösi utcai végállomás (indul: Apor Vilmos tér),
  3. 120 Busz – Gyöngyösi utcai megálló, rövid sétával (indul: Árpád híd / Újpest-Központ),
  4. 914 Éjszakai buszjárat – Gyöngyösi utcai megálló (indul: Dél-pesti autóbuszgarázs / Káposztásmegyer, Megyeri út),
  5. 14 Villamos – Gyöngyösi utcai megálló, rövid sétával (indul: Lehel tér / Káposztásmegyer, Megyeri út).

 

A BKV menetrendjeit itt éred el! A BKV Útvonaltervezőjét itt találod meg.

(Az „Érkezés”-nél válaszd a XIII. kerületet, cím: Váci út 178., végül kattints a Mehet gombra!)

 

Ha kerékpárral látogatnál el a Duna Plazába, a bevásárlóközpont mindkét Váci úti főbejárata mellett találsz biciklitárolót.

 

Ha mégis autóval jönnél, a parkolással kapcsolatban itt találsz bővebb információt!

 

 

 


Nagyobb térképre váltás

 

 

Parkolás: 

Az első óra ingyenes!

Akár a Duna Plaza Újpest felőli oldalán lévő 5 szintes fedett parkolóházban, akár a hátsó, szabadtéri parkolóban szeretnél parkolni, az első óra ingyenes! A további megkezdett órákért a parkolóházban 200, a hátsó szabadtéri parkolóban 180 Ft-ot kér majd távozáskor a parkolóőr. Kérjük, hogy a kijárathoz közelítve készítsd elő pénztárcádat a parkolási díj gyors rendezéséhez.

A Duna Plaza épülete mögött (a rámpánál) található parkolóhelyeknél nincsen ajándék óra – itt 220 Ft fizetendő minden megkezdett óráért. Ennek az az oka, hogy biztosítanunk kell, hogy a Duna Plaza üzleteibe a nap bármely szakában gond nélkül tudjanak árut szállítani.

3 óra ingyenes parkolás, ha mozizni (is) jössz…

A mozi látogatóit arra kérjük, hogy a parkolóházban hagyják autójukat, hiszen csak így tudják igénybe venni a 3 órás ingyenes parkolásra jogosító egyedi kedvezményt. A kedvezményt az érvényes mozijegy felmutatásával a Palace Duna Plaza pénztárában lehet igényelni.

 

Őrzött parkolószint

A Duna Plaza parkolóházának 3. szintjén – a parkolási díjon felül fizetendő – plusz 200 Ft-ért őrzött helyen, még nagyobb biztonságban hagyhatod autódat. További részletekért kérdezd a 3. szint parkolóőrét, vagy hívd a parkolóházat üzemetető Magyar Elektron Rendszerek Kft. infóvonalát a (30) 812-1252-es számon! 

Mozgássérült igazolvánnyal érkezőknek

A Duna Plaza parkolóházát üzemeltető társaság a parkolóház minden szintjén, megfelelően feltüntetett parkolóhelyekkel biztosítja az üzletház mozgáskorlátozottak számára történő könnyebb megközelíthetőségét, azonban a vonatkozó üzemeltetési szerződés alapján köteles parkolási díjat beszedni, amelyek után adófizetési kötelezettsége van. A parkolóház üzemeltetője így biztosítja az esélyegyenlőség megteremtésének jogszabályi követelményeit.

 

 

Írja meg véleményét a Duna Plazáról - klikk ide...

 

 

Duna Plaza, Budapest, 1138 Budapest, Váci út 178. Üzletek, telefon, elérhetőségek, nyitva tartás, parkolás és hírek, akciók. Írd meg véleményed a Duna Plazáról!
Duna Plaza, plaza, bevásárlóközpont, üzletek, pláza, telefonszám, elérhetőség, hírek, akciók, termékek, térkép, nyitva tartás, 1138 Budapest, Váci út 178.