Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK >

GL Outlet
  Tel.:+36 23 512 000  http://www.gloutlet.com

Értékeljen Ön is, klikk ide!   Pontozás, részletes eredmény itt!  
 Hírek, akciók  Top 10 üzlet

>> Többi hír, akció, program

>> ÜZLETEK LISTÁJA
 Keresgélő  Termék ajánló
Üzletek listázása kategóriák szerint:
Termékek listázása kategóriák szerint:
Szabad szavas keresés:
 
TOVÁBBI TERMÉKEK >>
0 Ft


A GL Outlet úgy néz ki végleg bezárt. A GlobalPlaza.hu 2011. február 25-én meglátogatta az Outetet és sajnálattal tapasztalta, hogy minden üzlet bezárt, az outlet kihalt, szellem outlet lett belőle. Vélemények az üzletházról  Vélemények az üzletekről
kolozshegyi hozzászólása:
Első vásárlás az Outletnél.
A fiam, február 27-én az egri üzletükben vásárolt egy Samsung 320 PX márkáju monitort 79990.-Ft. az eladó kipróbálta, majd bevitte araktárba, hogy bedobozolja, majd visszahozta, hog nincs meg a doboz, (az eladó a kérdésére válaszolva közölte, hogy nincs másik csak ez az egy db. van) áttekerte fóliával a jótállási jegyet és két csatlakozó zsinórt átadva, termézetesen kifizetve a vételárat a kocsi hátsó ülésére helyezve hozta a készűléket.
A készüléken sérülés nyom nem látható, bekacsolva a monitor nem müködött illetve a képernyőn két kb. 4 cm. átmérőjű. fekete pont látható, visszavitte az üzletben, hogy nem jó és cseréljék ki . Az eladó közölte, hogy ez ütődés nyom és erre nem vonatkozik a jótállás, felvett egy jegyzőkönyvet, (amibe utólag beírta, hogy a vevő kérésére kipróbálta) bekacsolatlan állapotban is látható a pontok helye, és azót azóta a pontok szaporodtak.
Tisztelettel: Kolozshegyi
Nincs még vélemény
>> Többi vélemény >> Többi vélemény
>> Írja meg véleményét Ön is