3 őszi olvasmány tipp bekuckózós estékre 3 őszi olvasmány tipp bekuckózós estékre

Az őszi idő közeledtével a kinti programokat egyre inkább a beltéri elfoglaltságokra kezdjük cserélni. Bármennyire is klisés, egy forró tea, egy puha pokróc és egy jó könyv valóban fel tudja dobni a szürke estéket!

Mi pedig elhoztunk nektek 3 kiváló olvasmányt a Libri kínálatából, melyek nem hiányozhatnak az őszi könyvespolcodról!

Sally Rooney: Hová lettél, szép világ

A nagysikerű Normális emberek és a Baráti beszélgetések szerzőjének legújabb könyve. Rooney legújabb regényét már most az eddigi legjobbként emlegetik a kritikusok. A kissé ironikus, szatirikus hangvételű könyv olyan rendkívül aktuális kérdésekkel foglalkozik, melyek gyakran merülnek fel a fiatal felnőttek életében.

Kőhalmi Zoltán: Az utolsó 450 év

A skandináv krimik világából ezúttal egy rendhagyó sci-fibe csöppenünk, mely az emberiség utolsó 450 évébe kalauzol el minket. Persze mindezt a humor nyelvén teszi, mi pedig alig vesszük észre a nevetés közben, hogy nagyon is komoly témákról van szó. A poén, a cselekményszövés és a szépirodalom tökéletes mixe.

Emma Straub: Nem vagyunk már gyerekek

Egy igazi bájos, szívmelengető olvasmány, tele szeretettel, humorral és megbocsátással. Hétköznapi sorsokon keresztül olvashatunk az élet örömeiről és nehézségeiről, melybe egyszerre szövődik önirónia, idill és humor.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?