Szórakoztató elektronika megfizethető áron Szórakoztató elektronika megfizethető áron

A kütyümánia korát éljük, érdemes körülnézni akár csak saját otthonunkban, hogy mennyi apró elektronikai cikk vesz körül minket – a jó hír viszont az, hogy ezekhez a termékekhez egyre kedvezőbb áron juthatunk hozzá. A Media Markt saját márkás termékei ősszel debütáltak – mindenki legnagyobb örömére, hiszen jó minőséget képviselnek igazán elérhető áron. Íme a mi válogatásunk!

Házibuli a haverokkal

A laptopok többsége nem a hangszóró minőségéről híres. Érdemes külső hangszóróval megtámogatni az élményt. A Media Markt PEAQ termékei között már 4000 Ft alatt is találsz egyszerűbb, hordozható bluetooth hangszórókat, trendi színekben. Ha komolyabb eszközt szeretnél, akkor nagyobb teljesítményű modellek közül válogathatsz: például a 2.0-ás 6 Wattos, vagy akár a még komolyabb, kétszer 10 Wattos PEAQ hangfalak között is.

Moziélmény otthon

Filmezős este a pároddal? Otthon meghittebb! Válassz full HD, vagy akár ultra HD televíziót az OK. márka darabjai közül! A hatalmas felbontásnak és a kiváló képélességnek köszönhetően a vizuális hatás felér a mozis élménnyel. Készül a popcorn, indulhat a film!

Sportoláshoz

Ismerős a rejtélyes módon összegubancolódott füles esete? Arról már nem is beszélve, hogy az a vékony kis kábel mennyire útba tud lenni mozgás közben. Az ISY termékek között vezeték nélküli, bluetooth-os fejhallgató és fülhallgató is szerepel, valamint kimondottan edzéshez kifejlesztett sport headset is. Akár futás, akár konditerem, a jó zene segít lendületbe kerülni!

Gamereknek

Mit szólnál egy szettben mindenhez, amire egy videójátékosnak szüksége lehet? Billentyűzet, egér, headset és egérpad egy csomagban – ráadásul mindez vagány dizájnnal.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?