Gyors kereső
 
 
Ajánló:
 
 
 
Hírlevél feliratkozás
IRATKOZZON FEL!
Iratkozzon fel a GlobalPlaza hírlevelére.

 

 

OFFICE DEPOT akciós termékek
Áruház INFO, telefonszámok
AKCIÓS TERMÉKEK innen
Áruház Weboldala
HÍREK
           Értékeljen Ön is, klikk ide! Pontozás, részletes eredmény itt!
Az Office Depot a világ legnagyobb irodai áruház lánca, több mint 1.100 egységgel, és 10 milliárd dollár feletti éves nettó árbevétellel, 19 országban van jelen: az Egyesült Államokban, Angliában, Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Írországban, Izraelben, Japánban, Kanadában, Kolumbiában, Lengyelországben, Luxemburgban, Mexikóban, Németországban, Olaszországban, Tájföldön és 1997 óta Magyarországon is.

Az Office Depot név mára fogalommá vált: mindenhol a megbízható minőség, a kedvező árak, a széles választék és a kiterjedt szolgáltatási kör szinonimája.

Office Depot
AKCIÓK MÁS ÁRUHÁZLÁNCOKBAN

TESCO :: KIKA :: ALDI :: ELECTRONIC OUTLET :: INTERSPAR :: IKEA :: AUTÓHIFI PONT :: MEDIA MARKT :: AUCHAN :: METRO :: EURONICS :: JYSK :: SONY CENTER :: TCHIBO :: EXPERT
Kommentek az áruházról
Eddig 15 komment | megnéz mind >>
(Áruház: OFFICE DEPOT)
Utolsó két komment:

(2013-05-08 06:08:32)
FETA 2001 KKT

(2011-08-12 13:41:17)
ÉVA
Miskolcon is volt egy ilyen üzlet (Office Depot) a Cora közelében- Nagyon szerettünk ott vásárolni.A termékeik jók voltak. Amiért viszont nagyon megkedveltük az az eladók hozzáértése, maximális kedvessége. Bárkitől, bármit lehetett kérdezni mindig türelmesen és készséggel válaszoltak kérdéseinkre, és mindenben segítségünkre voltak.Nem nagyon lehet manapság ilyen előzékeny, udvarias eladókkal találkozni. A napokban felkerestük az üzletet és nagy sajnálatunkra az ajtóra az volt kiírva, hogy az "üzlet megszünt". Nagyon fog hiányozni már csak az ott dolgozók miatt is.
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>