A legjobb utazós társasjátékok nyaraláshoz A legjobb utazós társasjátékok nyaraláshoz

Könnyed játékok, melyek elférnek egy hátizsákban is és garantáltan feldobják a nyaralást. Akár a strandon is előkaphatjátok őket, de esti programnak sem utolsók. Mutatjuk a kedvenceinket a Reflexshop kínálatából!

Harry Potter Dobble

Felismeritek azt a rajzot, ami mindkét kártyán szerepel? És a nevét is tudjátok? Egyszerűnek tűnik, pedig egyáltalán nem az! A sokak által kedvelt klasszikus Dobble tematikus verziója, amit minden Harry Potter rajongónak ajánlunk!

Csak egy

El tudjátok mondani egyetlen szóval? Ebben a kooperatív party játékban nagy összhangra és kreativitásra is szükségetek lesz a győzelemhez.

Fekete történetek

Ezt a játékot a rejtélyek szerelmeseinek ajánljuk. A fantáziátokra és a logikai érzéketekre is szükségetek lesz, a feladat ugyanis az, hogy összerakjátok a történetet minimális információ ismeretében. Választhattok horror, szerelmi, vagy akár tragikomikus sztorik közül.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.