A legszuperebb farsangi jelmezek idén A legszuperebb farsangi jelmezek idén

A farsangi ünnepek valószínűleg gyerekkorunk egyik kedvenc időszakai közé tartoznak. Ilyenkor válhatnak valójára legkedvesebb álmaink és elképzelt játékaink. Szuperhősök, hercegnők, vagy akár egészen különleges állatok, vagy tárgyak bőrébe is belebújhattunk.

Ez az időszak különösen izgalmassá válik olyankor, amikor saját gyermekeink farsangi mulatságára készülünk. Ilyenkor nem ritka az sem, hogy a legkisebb farsangozók hétről hétre újabb jelmezre vágynak, valamelyik óvodás vagy iskolás barát által megihletődve. Ezekre az esetekre sajnos még nekünk sincs biztos receptünk, azonban összegyűjtöttük az idei év legjobbjait a farsangi jelmezkínálatból.

Farsangi party-kellékek a Flying Tigersből, és rengeteg jelmez a Galaxy Játékáruházból felnőttek és gyerekek számra egyaránt. További ajánlatokért kattints a képekre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.