A legszuperebb farsangi jelmezek idén A legszuperebb farsangi jelmezek idén

A farsangi ünnepek valószínűleg gyerekkorunk egyik kedvenc időszakai közé tartoznak. Ilyenkor válhatnak valójára legkedvesebb álmaink és elképzelt játékaink. Szuperhősök, hercegnők, vagy akár egészen különleges állatok, vagy tárgyak bőrébe is belebújhattunk.

Ez az időszak különösen izgalmassá válik olyankor, amikor saját gyermekeink farsangi mulatságára készülünk. Ilyenkor nem ritka az sem, hogy a legkisebb farsangozók hétről hétre újabb jelmezre vágynak, valamelyik óvodás vagy iskolás barát által megihletődve. Ezekre az esetekre sajnos még nekünk sincs biztos receptünk, azonban összegyűjtöttük az idei év legjobbjait a farsangi jelmezkínálatból.

Farsangi party-kellékek a Flying Tigersből, és rengeteg jelmez a Galaxy Játékáruházból felnőttek és gyerekek számra egyaránt. További ajánlatokért kattints a képekre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.